RAMAZAN AYI HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ

Ramazan Ayı Hediyeleşme Etkinliği!

Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu yaşamak adına okulumuzda bir hediyeleşme etkinliği düzenlendi! Öğrencilerimiz arasında gerçekleşen bu güzel etkinlikte, her bir öğrenci birbirine özel hediyelerle sevgi ve dostluk bağlarını güçlendirdi.

Bu güzel deneyimi paylaşmak ve Ramazan ayının manevi atmosferini tüm okul topluluğumuzla birlikte yaşamak istedik. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu etkinlik, okulumuzda dayanışma ve birlik duygularının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Ramazan ayının getirdiği huzur ve mutluluğu birlikte paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her bir öğrencimize ve katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

14.03.2024 47

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024