MORE GAMES MORE FUN ETWINNING PROJEMİZ ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALDI

2009 Yılından itibaren Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülmekte olan eTwinning Faaliyeti, Avrupa'da okulların internet ortamında proje ortaklıkları kurması, öğretmen eğitiminin yaygınlaştırılması, öğretmenler arası yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin paylaşılması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amaçlarını taşımaktadır.

Okulumuz da bu gibi projelere önceki yıllarda katılım sağlamıştır. Öğretmenlerimiz öncülüğünde daha önce de Avrupa ve Ulusal kalite etiketi almayı başarmıştı.

Son olarak,

Okulumuz İngilizce öğretmeni Murat KESKIN öncülüğünde geçen yılın 6. sınıf öğrencilerinden oluşan grubumuz MORE GAMES MORE FUN projesi ile Etwinning Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.

22.11.2023 78

22-11-2023